català català | castellano castellano
home

telefono interaccio  696 948 929  -  93 896 17 90  

Carme Segalà
massatge equilibrant, reflexologia podal, acupuntura, kinesiologia, essències florals, biomagnetisme


 
estrella Presentació
estrella Tractaments
estrella Formació
estrella Testimonis
estrella Contacte
estrella Links
 
Carme Segalà


El Shiatsu és molt eficaç en trastorns emocionals com estrés, inquietud, insomni, tensió muscular...

Es pot fer sol, o combinat amb altres modalitats de tractament.

Si es combina amb imans i punta de quars, s'obté un massatge equilibrant d'alta eficàcia.

 

 

 

 


Tractaments

Massatge equilibrant, amb imans i punta de quars

Massatge equilibrantAquest massatge té, en la Medicina Tradicional Xinesa, la seva base teòrica i en el massatge Shiatsu japonès la seva principal font com a teràpia manual.
A més de les mans, es fan servir imans i un cristall de quars.
Està indicat per a tot tipus de dolors (lumbar, cervical, ciàtica) i contribueix a l’equilibri dels tres cossos: físic-energètic, mental-emocional i espiritual.

 

Tècnica metamòrfica

Técnica MetamórficaAquesta és una tècnica molt especial: aplicant un massatge molt suau als peus, mans i cap, s’aconsegueix estimular l’energia vital de la persona, per a que elimini els bloquejos energètics produïts des del moment de la gestió fins al moment present.

 

Reflexologia podal

Reflexologia podal
En els peus trobem el mapa dels punts reflexos de tot el cos.
Mitjançant la pressió en aquests punts restablim l’equilibri d’òrgans interns, cadenes musculars...

 

Acupuntura

acupunturaTècnica basada en la Medicina Tradicional Xinesa.
A través de l’aplicació d’agulles en els meridians d’energia distribuïts per tot el cos, es contribueix a restablir l’equilibri, tonificar l’energia vital, millorar les nostres defenses i alleujar dolors (cervicals, lumbars, ciàtica...).
És notable la millora del to vital després de diverses sessions.

 

Kinesiologia holística

Kinesiologia holísticaMitjançant un test muscular, es diagnostica en quin camp es troben els desequilibris, que poden ser d’ordre estructural, químic, emocional, electromagnètic o energètic. Després s’estableix el tractament adequat: essències florals, oligoelements, acupuntura, biomagnetisme, massatge equilibrant, reflexologia podal, tècnica metamòrfica i/o vision balance.

 

Biomagnetisme terapèutic

Biomagnetisme terapèuticAquesta tècnica regula el camp magnètic per a mantenir l’equilibri del nostre medi intern. Amb dos imans de pols oposats netegem el cos de microorganismes patògens (bactèries, virus, fongs o paràsits), al alterar el PH intern, i també regula les funcions glandulars o desbloqueja emocions estancades.

 

Vision Balance

Vision BalanceLa vista és el sentit més utilitzat per els humans, i el que més estrés pateix. Un estrés perllongat i intens, pot alterar en gran mesura aquesta via d’entrada d’informació i pot provocar alteracions de la vista com miopia, hipermetropia, vista cansada...
Vision Balance és un mètode senzill d’alleujament de l’estrés, les tensions i alteracions físiques a través dels músculs óculo-motors, amb l’objectiu de crear un nou enfoc present cap al futur, alliberant les limitacions que priven d’una visió correcte.

 

estrella

Carme Segalà
www.carmesegala.com
| karmesegala@yahoo.es | Tel. 93 896 17 90 | 696 948 929
Montse Comerma 2015