estrella català | estrella castellano
home

telefono interaccio  696 948 929  -  93 896 17 90  

Carme Segalà
massatge equilibrant, reflexologia podal, acupuntura, kinesiologia, essències florals, biomagnetisme


 
estrella Presentació
estrella Tractaments
estrella Formació
estrella Testimonis
estrella Contacte
estrella Links
 
Carme Segalà


 
Farà uns 20 anys, era aficionada a la bicicleta de carretera i necessitava un massatgista per a les meves cames sobrecarregades.

Vaig experimentar un massatge Shiatsu amb el professor japonès Hideo Asai i a través d’aquest contacte va començar a canviar la meva vida.

 

 

 

 

 

 


Carme Segalà Latorre

Després d’uns anys de trajectòria professional a l’empresa privada, en els 90 vaig iniciar-me en el món de les teràpies manuals.

Vaig descobrir l’univers dels massatges a causa d’un accident que em va provocar una lesió de genoll. El massatge tradicional japonès Shiatsu i altres teràpies complementàries donaven millors resultats que els altres tractaments convencionals.

Des d’aquell moment vaig començar a investigar, a formar-me i a dedicar-me professionalment al que avui son les dues meves grans passions: la kinesiología holística i les teràpies manuals.

Vaig començar estudiant Shiatsu i vaig sentir la necessitat d’aprofundir en la medicina tradicional xinesa, base teòrica del Shiatsu. Per això vaig cursar els estudis d’Acupuntura. A la mateixa escola i a fi de tenir una perspectiva de la medicina complementària occidental, em vaig diplomar en Naturopatia.

Posteriorment, vaig seguir la meva formació estudiant Kinesiologia Holística, que faig servir com a base de diagnòstic.  A través d’aquest test muscular puc buscar la base del desequilibri (estructural, químic, emocional o energètic) i al mateix temps trobar el tractament més adequat.  També vaig estudiar Biomagnetisme terapèutic, teràpia molt interessant per a través de dos imans equilibrar el PH i tractar  microorganismes patògens.

En la meva pràctica professional combino la  kinesiologia per tractar temes d'índole emocional, químic, o energètic, amb les teràpies manuals (massatge equilibrant, reflexologia podal i tècnica metamòrfica), segons les necessitats de les persones que vénen a la meva consulta.

La idea bàsica és que tot desequilibri que es manifesta a les nostres vides té un origen emocional. Les eines que faig servir m’ajuden a trobar l’origen, a desfer el bloqueig i a recobrar l’equilibri i, per tant la salut integral.

Shiatsu Carme SegalàAl mateix temps, imparteixo tallers de massatge equilibrant amb l’objectiu que a la manera oriental, les persones dintre de la família puguin gaudir dels beneficis d’un massatge equilibrant, i també tallers de tècnica metamòrfica.

El meu consultori està al Centre de Medicina Emocional de Barcelona.

Gràcies per la vostra confiança.

Carme Segalà
març 2015


estrella

Carme Segalà
www.carmesegala.com
| karmesegala@yahoo.es | Tel. 93 896 17 90 | 696 948 929
Montse Comerma 2015